CD Projekt gaat zich kranig verweren tegen aanklachten Cyberpunk 2077

thumbnail

CD Projekt SA, de Poolse video game uitgever van Cyberpunk 2077, heeft gezegd dat het zich kranig gaat verweren tegen de aanklachten omtrent de game. Eigen investeerders hebben het bedrijf inmiddels aangeklaagd na de falende release op de console. Via de Bloomberg lezen we dat de ontwikkelaar en tevens uitgever het hier niet bij laat zitten en zich zal verdedigen tegen de claims. Volgens de investeerder is men misleid met het spel en kampt het spel nu met veel issues. Het bedrijf dat CD Projekt aanklaagde zorgde voor een flinke daling van de aandelen van de game-ontwikkelaar.

De eisers roepen de rechtbank op om te beoordelen of de acties die door het bedrijf en de leden van de raad van bestuur zijn ondernomen in verband met  Cyberpunk 2077 een schending vormden van federale wetten. We beloven krachtig tegen dergelijke claims op te zullen treden om ons te verdedigen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box