Call of Duty: Mobile – Seizoen 8: ERROR 404 laat spelers herladen en vernieuwen

thumbnail

De strijdlijnen worden getrokken als schimmige huurmoordenaars samenkomen wanneer Call of Duty: Mobile Season 8: ERROR 404 van start gaat op 6 september om 02:00 uur. Dit high-tech, gritty thema wordt gekenmerkt door een speciaal voor Call of Duty: Mobile gemaakte map, Kurohana Metropolis, samen met nieuwe wapens, operators, een themed event en meer.

Call of Duty: Mobile – Season 8: ERROR 404 geeft spelers de kans om 50 tiers van vernieuwde Battle Pass-beloningen te verdienen met een nieuwe voorraad gratis en premium content, waaronder operators zoals Domino – Killer Koi, Satsumebachi – Deadly Hornet, Sims – Martial Arts of The Iron Monk – The Hundred Fists, evenals de Argus lever-action shotgun, de Cluster Grenade lethal, Weapon Blueprints, Calling Cards, Charms, Call of Duty-punten en meer dat gedurende het seizoen wordt gelanceerd!

Vernieuw nu voor alle details hieronder voor Call of Duty: Mobile – Season 8: ERROR 404 die naar Android en iOS komt:

 • Nieuwe multiplayer-kaart: Kurohana Metropolis – Een gloednieuwe op maat gemaakte multiplayer-kaart, Kurohana Metropolis is een kleine kaart met een high-tech thema en krappe hoeken die zich lenen voor een snel en hectisch tempo.
 • Nieuw wapen en dodelijke granaat – De Argus, voor het eerst te zien in Call of Duty: Black Ops 3, is een lever-action shotgun met een kleine hip-fire spread dat ook dodelijk accuraat is als je naar beneden richt. Daarnaast is de Cluster Grenade, een nieuw dodelijk wapen, toegevoegd aan Season 8.

Call of Duty: Mobile – Season 8: ERROR 404 bevat ook allerlei updates en verbeteringen aan de game, naast nieuwe Seasonal Challenges, Draws, een Themed Event en meer, die bij de lancering en gedurende het seizoen in de winkel verschijnen.


 

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx