Call of Duty 7 krijgt dedicated server ondersteuning en Zombie mode

thumbnail

De Mapmodnews meent momenteel de eerste details voor Call of Duty 7 in handen te hebben. COD: Black Ops, de game die voor november van dit jaar gepland staat, zal ontwikkeld worden door Treyarch. Zij ontwikkelde eerder Call of Duty 3 en 5. De game speelt zich wederom af in de historie, ergens tussen de Tweede Wereldoorlog en de tegenwoordige tijd. Er zouden zich missies afspelen in Cuba en Zuid-Amerika en ook de Koude oorlog en Vietam kunnen erbij betrokken worden. Spelers zijn onder andere lid van een Speciail Air Service (SAS) en worden betrokken bij allerlei missies tijdens de Iraanse oorlog rond de jaren 80.

Volgens de geruchten zal het spel ook weer een Zombie Mode bezitten, iets welke populair was in World at War. De game ondersteunt verder dedicated servers, iets dat ontbrak in bijvoorbeeld Modern Warfare 2 en waarover veel geklaagd werd. Eerder gingen er al geruchten omtrent het spel waarbij bekend werd dat het spel zou gaan draaien om de Vietnamoorlog. De informatie in dit artikel is tot dusver nog niet bevestigd door Activision noch Treyarch.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem

mja, maar de verhalen van de SP zijn wel goed bind ik

Anoniem

Gaat wel snel met de Call of Duty reeks. Ik vind het altijd jammer dat er zo’n korte single player inzit, ze focussen zich echt meer op de multiplayer. Ik zie liever eens een SP met een groot verhaal, niet een die je binnen een aantal uurtjes weer uitgespeeld hebt.

Anoniem

Ja inderdaad, gelukkig die zombiemode weer! Die was echt super! En met dedicated service zullen ze ook heel wat zieltjes winnen op de pc.

Anoniem

Dit is 2x goed nieuws. Zombie mode <3!


Naar boven
4
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x