Call of Duty 7 krijgt dedicated server ondersteuning en Zombie mode

thumbnail

De Mapmodnews meent momenteel de eerste details voor Call of Duty 7 in handen te hebben. COD: Black Ops, de game die voor november van dit jaar gepland staat, zal ontwikkeld worden door Treyarch. Zij ontwikkelde eerder Call of Duty 3 en 5. De game speelt zich wederom af in de historie, ergens tussen de Tweede Wereldoorlog en de tegenwoordige tijd. Er zouden zich missies afspelen in Cuba en Zuid-Amerika en ook de Koude oorlog en Vietam kunnen erbij betrokken worden. Spelers zijn onder andere lid van een Speciail Air Service (SAS) en worden betrokken bij allerlei missies tijdens de Iraanse oorlog rond de jaren 80.

Volgens de geruchten zal het spel ook weer een Zombie Mode bezitten, iets welke populair was in World at War. De game ondersteunt verder dedicated servers, iets dat ontbrak in bijvoorbeeld Modern Warfare 2 en waarover veel geklaagd werd. Eerder gingen er al geruchten omtrent het spel waarbij bekend werd dat het spel zou gaan draaien om de Vietnamoorlog. De informatie in dit artikel is tot dusver nog niet bevestigd door Activision noch Treyarch.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  4 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  mja, maar de verhalen van de SP zijn wel goed bind ik

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Gaat wel snel met de Call of Duty reeks. Ik vind het altijd jammer dat er zo’n korte single player inzit, ze focussen zich echt meer op de multiplayer. Ik zie liever eens een SP met een groot verhaal, niet een die je binnen een aantal uurtjes weer uitgespeeld hebt.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ja inderdaad, gelukkig die zombiemode weer! Die was echt super! En met dedicated service zullen ze ook heel wat zieltjes winnen op de pc.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Dit is 2x goed nieuws. Zombie mode <3!


  Naar boven
  4
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box