Bungie lanceert op 7 juni een nieuwe raid genaamd Salvation’s Edge in Destiny 2

thumbnail

Bungie lanceert op 7 juni een nieuwe raid genaamd Salvation’s Edge in Destiny 2: The Final Shape. Daarnaast werkt de ontwikkelaar samen met Twitch Rivals voor de World First Race, waarin fireteams tegen elkaar strijden om de raid als eerste te voltooien.

Twitch Drops
Tijdens de race worden Twitch Drops ingeschakeld, waardoor kijkers exclusieve emblemen kunnen ontvangen. Deze zijn te verdienen als kijkers tussen 18:30 uur op 7 juni en 18:30 uur op 9 juni naar de Twitch Rivals-stream, streams van deelnemende Rivals-creators of playthroughs van Destiny 2-streamers kijken. Ga voor extra beloningen, uitgebreide details en deelnameregels naar de This Week in Destiny-blog van 30 mei.

Contest Mode
Spelers kunnen op 7 juni om 19:00 uur Nederlandse tijd voor het eerst de nieuwe raid genaamd Salvation’s Edge induiken. Vanaf dat moment wordt de Contest Mode ingeschakeld en kunnen fireteams exclusieve beloningen verdienen. Hiervoor moeten ze de raid voltooien volgens de volgende vereisten:

 • Voltooi de raid in Contest Mode binnen de eerste 48 uur.
 • Spelers moeten 1965 Power level zijn om aan het maximale niveau van alle encounters te zitten.
 • Het voltooien van The Final Shape-campaign en de Wild Card Exotic-missie is een vereiste om de raid te starten, maar alleen de leider van het fireteam moet aan deze vereiste voldoen.

Het fireteam dat als eerste elke encounter voltooit en de laatste kist loot, wordt uitgeroepen tot ‘World First’ en ontvangt World First raid-titelgordels van Salvations’ Edge. Daarnaast ontvangen ze handgemaakte artwork van hun eigen fireteam, gemaakt door de Zweedse 3D Artist Ohlac.

Exclusieve beloningen
Ook krijgen spelers de mogelijkheid om exclusieve beloningen te verdienen. Iedereen die de raid voltooit vóór 25 juni om 18:59 uur Nederlandse tijd kan het exclusieve Salvation’s Edge Raid Jacket en de Chrome Industries Kadet Sling Bag kopen via Bungie Rewards. Spelers kunnen tot 8 oktober ook de bijbehorende Raid Pin verdienen. Daarnaast kunnen spelers de Iconoclast-titel vrijspelen door alle bijbehorende uitdagingen te voltooien. Wie de titel vrijspeelt, kan tot 31 december 18:59 uur Nederlandse tijd de Iconoclast Title Pin kopen. Al deze producten kunnen worden aangeschaft in de Bungie Store, zodra ze in de game zijn verdiend.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx