Breng het cricus naar je woonkamer met Madagascar 3: The Videogame

thumbnail

De vele fans van Madagascar kunnen begin juni een dubbelslag slaan. Niet alleen komt dan de film Madagascar 3 uit, maar ook de gelijknamige game. In deze game promoot je het knettergekke circus met de bekende personages zoals Alex de Leeuw en Marty de Zebra.

De gekke bende uit de Madagascar-serie trekt in deze game door Europa. De prettig gestoorde pinguïns zorgen voortdurend voor allerlei opdrachten die je langs diverse steden voeren. De eindbestemming is New York. In de game kom je niet alleen oude bekenden zoals Alex de Leeuw, Marty de Zebra, Gloria het Nijlpaard en Melman de Giraffe tegen. Ook Koning Julian, chimpansees Phil en Mason, Stefano de Zeeleeuw, Vitaly de Tijger en Gia de Jaguar maken hun opwachting en helpen je de Big Apple te bereiken.

De opdrachten die de pinguïns je voorschotelen zijn uiteraard weer helemaal in Madagascar-stijl, de ene nog gekker dan de andere. Dat zorgt ervoor dat de game de perfecte mix biedt van actie, avontuur en plezier. Spring, zwem, kruip, huppel en dans met de olijke bende van Madagascar richting New York en beleef vooral veel plezier. Al komt dat laatste heus wel vanzelf.
Kenmerken:

– Speel met originele karakters, bekend van de Madagascar-reeks.
– Voer doldwaze opdrachten van de pinguïns uit.
– Promoot het circus op weg naar New York.
Madagascar 3 ligt vanaf op 8 juni in de winkel en is beschikbaar voor PS3, DS, 3DS, Xbox & Wii.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box