Blijf fit en beleef pret dankzij Family Trainer Treasure Adventures

thumbnail

De dagen worden korter, de nachten langer. Minder tijd dus om buiten te spelen, maar Family Trainer Treasure Adventures geeft je toch te mogelijkheid om je actief te amuseren in de woonkamer. Speelmat op de grond, iedereen verzamelen rond de televisie en spelen maar.

Treasure Adventures is de nieuwste editie in het reeds succesvolle Family Trainer-verhaal. Deze keer beland je op een wonderbaarlijk schateiland. Hoe kan het ook anders dan dat je als een ware schattenzoeker zoveel mogelijk goud en sierraden achterna jaagt?
Op die zoektocht kom je terecht in verschillende adembenemende omgevingen, gaande van lavagrotten over jungles tot mooie zeeën en wordt je fysieke paraatheid op de proef gesteld: springen, zwaaien, lopen, … . Je gaat in variërende missies de strijd aan met een kwaadaardige inktvis, rijdt als een cowboy doorheen de woestijn en ontwijkt gevaarlijke wezens onder water. De kracht van Family Trainer Treasure Adventures is het competitieve element. Er kunnen namelijk vier personen samen op de mat staan. In de Party Mode is het zelfs mogelijk om met 8 personen te spelen. De game bij uitstek dus om je vrienden of familieleden af te troeven bij de gepaste aangelegenheden of om fit te blijven tijdens de zware eindejaarsperiode.

Family Trainer Treasure Adventures ligt vanaf 22 oktober in de winkels en komt exclusief uit op de Wii.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx