BioShock Infinite nu verkrijgbaar

thumbnail

2K en Irrational Games kondigen vandaag aan dat Bioshock Infinite, ontwikkeld door Irrational Games, vanaf vandaag beschikbaar is voor de Windows PC en Xbox 360 en het systeem van Microsoft en PlayStation 3. De langverwachte, door een episch verhaal gedreven, first-person shooter is door critici enthousiast ontvangen en is de hoogst beoordeelde* game van het jaar, met perfecte review scores door Gamer.nl (10/10), 9lives (9.5/10), en Spits (5/5) en nog veel meer.

“Dit is de dag waar we naar uit hebben gekeken. Onze herdefiniëring van Bioshock is klaar om uit onze handen afgeleverd te worden in die van gamers over de hele wereld” aldus Ken Levine, Creative Director en medeoprichter van Irrational Games. “Wij geloven dat Infinite een echte Bioshock ervaring biedt maar dat deze tegelijkertijd iets totaal nieuws en origineels aflevert dat zowel nieuwkomers als fans van de originele serie zal bekoren”.

“2K en Irrational Games willen spelers een ervaring te bieden die ze nergens anders kunnen vinden” voegt Cristoph Hartmann, President van 2K, toe. “Van de vervallen stad Rapture tot de heldere hemel van Columbia, zijn we er trots op Irrational Games te helpen met het overbrengen van hun unieke visie naar spelers over de hele wereld.”

Bioshock Infinite zet spelers in de schoenen van U.S. Cavalry veteraan en huurmoordenaar Booker DeWitt. Door schulden bij de verkeerde mensen en met zijn eigen leven op het spel, heeft DeWitt één kans om met een schone lei te beginnen. Hij moet Elizabeth, een mysterieus meisje dat sinds haar kindertijd gevangen zit, redden uit de vliegende stad Columbia. Op elkaar aangewezen bouwen Booker en Elizabeth tijdens de gewaagde ontsnapping een sterke band met elkaar op. Samen leren ze omgaan met een steeds groter wordend arsenaal aan wapens en krachten terwijl ze in de wolken vechten op zeppelins, langs high-speed Sky-Lines en in de straten van Columbia. Samen proberen ze te overleven tussen de gevaren van de vliegende stad en ontdekken ze het duistere geheim van Columbia.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Hij is voor mij nu al GOTY. Ben met de Konami code gelijk aan de 1999 mode begonnen. Ik ben dus nog wel ff zoet met om de kamer saven.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Heb hem gister binnen gekregen en het is een geweldige game.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box