Bestrijd de misdaad in LEGO City Undercover

thumbnail

Wanneer een beruchte schurk de stad op z’n kop zet, is Chase McCain vastbesloten hem achter de tralies te krijgen in LEGO CITY Undercover, exclusief voor Wii U! Dit spel ligt vanaf vandaag 28 maart* in de winkel en is – zolang de voorraad strekt – ook verkrijgbaar als limited edition bundel met een Chase McCain-minifigure.

LEGO CITY Undercover is ontwikkeld door TT Games en begint als superagent Chase McCain door de burgemeester wordt teruggeroepen naar LEGO CITY. Het probleem: de beruchte crimineel Rex Fury is onlangs uit de gevangenis ontsnapt en wordt verantwoordelijk gehouden voor de misdaadgolf die LEGO CITY overspoelt. Omdat hij eerder al hielp om Rex Fury te arresteren, is nu alle hoop gevestigd op Chase om het recht te laten zegevieren en de legendarische schurk weer in de gevangenis te krijgen!

Chase McCain is niet alleen bedreven in vechtsporten en free-running, hij is ook een expert in geheime operaties. Daarvoor hult hij zich in verschillende vermommingen die hem elk unieke vaardigheden geven, wat goed van pas komt bij het verkennen van de levendige open wereld van LEGO City. Begin volgende week onthult Nintendo of Europe via Wii U Facebook en Twitter speciale codes waarmee spelers nieuwe kostuums voor Chase McCain kunnen ontgrendelen.

De kostuums veranderen hem onder andere in een footballspeler, popster, farao of minotaurus, waardoor Chase McCain zonder problemen incognito blijft – of juist opvalt! – in de kleurrijke wereld van LEGO CITY.

Naast de originele kostuums voor het geheime politiewerk van Chase, zal Nintendo ook codes vrijgeven voor twee voertuigen die je kunt kiezen bij de diverse oproeppunten die over LEGO CITY zijn verspreid. Chase kan in totaal meer dan 100 verschillende voertuigen verzamelen en besturen, waaronder motorfietsen, vrachtwagens, speedboten en helikopters. Dus of de boeven nu op het land, over zee of door de lucht proberen weg te komen, Chase zit ze altijd op de hielen!

Wanneer je alvast kennis wilt maken met de kleurrijke bewoners van LEGO CITY Undercover, bekijk dan de serie webisodes die Nintendo op YouTube heeft gezet. Ontdek de verhalen achter Chase McCain en zijn belangrijkste bondgenoten, inclusief Chief Dunby, het hoofd van het politiebureau van LEGO CITY; Frank Honey, het klunzige maatje van Chase; collega Ellie Phillips, die regelmatig van zich laat horen via de GamePad; Natalia Kowalski, de vriendin van Chase die in een getuigenbeschermingsprogramma is opgenomen; en een stelletje slechteriken dat Chase moet overwinnen om Rex Fury in de boeien te kunnen slaan.

LEGO CITY Undercover is vanaf vandaag exclusief voor Wii U verkrijgbaar als apart spel en als onderdeel van een limited edition bundel met een Chase McCain-minifigure. Vanaf volgende week onthult Nintendo via social media speciale codes voor kostuums en voertuigen, waarmee het nóg leuker wordt om de misdaad te bestrijden in de levendige wereld van LEGO CITY.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box