Besluip je prooi in de totaal verwoeste stad New York in de Crysis 3 multiplatform-bèta

thumbnail

Electronic Arts Inc. en de bekroonde ontwikkelaar Crytek GmbH hebben vandaag een open multiplayer-bèta* aangekondigd voor Crysis 3. Deze veelgeprezen open-wereld shooter is vanaf 29 januari verkrijgbaar voor het Xbox 360 video game and entertainment systeem, het PlayStation 3 computer entertainment systeem en de PC. De uitgebreide bèta bevat twee maps en twee speltypen voor team-gameplay en geeft je de mogelijkheid om nu al de superkrachten van de Nanosuit onder de knie te krijgen. Met de multiplayer-bèta van Crysis 3, die twee weken beschikbaar blijft, kun je alvast een voorsprong nemen op je tegenstanders voordat Crysis 3 uitkomt op 21 februari.

“Met Crysis 3 leveren we de meest intense en krachtige multiplayer-ervaring voor Crysis af tot nu toe”, zegt Cevat Yerli, CEO van Crytek. “We hebben goed geluisterd naar onze fans en de multiplayer in Crysis 3 uitgebreid met talloze nieuwe gameplay-functies, zoals het unieke speltype Hunter, dodelijke nieuwe wapens zoals de Predator-boog, meer mogelijkheden voor uitrusting en ontgrendelbare items, verbeterde upgradesystemen en meer sociale onderdelen zoals de New York Feed. Dan is er ook nog het ultieme wapen: de Nanosuit. Dit alles samen zorgt voor een onvergelijkbare multiplayer-ervaring.”

Van 29 januari tot en met 12 februari kun je in de multiplayer-bèta van Crysis 3 kennismaken met twee van de acht speltypen van Crysis 3. In Crash Site draait alles om het veiligstellen en verdedigen van specifieke locaties, waarbij je punten verdient door vijanden te doden en de locaties zo lang mogelijk bezet te houden. Het spannende, gloednieuwe speltype Hunter beleeft zijn debuut in Crysis 3. In dit asymmetrische spel moeten twee spelers het binnen een bepaalde tijd opnemen tegen tien vijanden (veertien op de PC). In de wedstrijden jagen spelers ongezien op CELL-soldaten. Alleen gewapend met verbeterde Nanosuits en de dodelijke Predator-boog moeten de jagers de CELL-soldaten systematisch besluipen en doden. De CELL-soldaten moeten als team samenwerken om te overleven tot het einde van de ronde. Het bijzondere van dit speltype is dat CELL-soldaten die gedood worden weer tot leven komen als jagers en dan de andere jagers helpen de overgebleven CELL-soldaten uit te schakelen voordat de klok op nul staat. De multiplayer-bèta van Crysis 3 bevat ook twee van de twaalf maps van de game, Airport en Museum. De twee prachtige maps geven je een voorproefje van de weelderige stadsjungle en de tactische open wereld onder de Liberty Dome van de stad New York.

Een ander onderdeel van de multiplayer-bèta van Crysis 3 is de New York Feed, een gloednieuwe sociale feed in de game die de prestaties van gamers en hun vrienden weergeeft en dynamische uitdagingen biedt. De Crysis 3 multiplayer bevat verder verrassende gameplay-elementen zoals Rip & Throw, waarin je omgevingselementen kunt gebruiken als wapens of schilden, en de mogelijkheid om de Pinger te besturen, een afschrikwekkende driepotige oorlogsmachine die grote verwoestingen kan aanrichten.

Crysis 3 is technologisch subliem met ongeëvenaarde graphics en een dynamische gameplay. De game draait op CryENGINE, de eigen engine van Crytek. Je kruipt in de huid van Prophet en keert terug naar New York. Hier ontdek je dat de stad is omgeven door een nanokoepel van de corrupte Cell Corporation. Deze gevaarlijke nieuwe wereld vraagt om geavanceerde wapens en tactieken, zoals de Nanosuit. De Nanosuit is uitgerust met bovenmenselijke krachten, zoals verhullings-, pantser- en viziermogelijkheden, en is daarmee het ultieme hulpmiddel om alles wat de Zeven Wonderen voor je in petto hebben te beoordelen, aan te passen of aan te vallen. Naast de Nanosuit kun je gebruikmaken van de krachtige Predator-boog en verwoestend buitenaards wapentuig om de dodelijkste jager van de planeet te worden.

Fans die Crysis 3 voor de verschijningsdatum reserveren, ontvangen de Crysis 3 Hunter Edition. De Crysis 3 Hunter Edition geeft je alles wat je nodig hebt om de ultieme jager in de multiplayer te worden, want je krijgt direct toegang tot de nieuwe Predator-boog inclusief accessoires, plus de Hunter Nanosuit-module, die het superpak nog meer kracht en functionaliteit geeft. Als je de Crysis 3 Hunter Edition aanschaft, krijg je ook een voorsprong voor je online spel met een XP-boost tot level 5, een unieke skin voor je boog en drie exclusieve dogtags om in stijl te jagen. De Crysis 3 Hunter Edition is verkrijgbaar bij Origin.com en andere deelnemende verkooppunten.
Crysis 3 verschijnt in Nederland op 21 februari voor de Xbox 360, het PlayStation3-systeem en de PC.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx