Bereid je voor op Mario Vs Donkey Kong 2

thumbnail

Bezitters van een Nintendo DS kunnen zich voorbereiden op een vernieuwende voortzetting van een legendarische tweestrijd, want Mario en Donkey Kong zijn terug.

Bezitters van een Nintendo DS kunnen zich voorbereiden op een vernieuwende voortzetting van een legendarische tweestrijd, want Mario en Donkey Kong zijn terug. De laatste keer dat deze twee spelhelden met elkaar in de clinch lagen moest Mario nog alle Mini Mario’s proberen te redden, maar dit keer komen de Mini Mario’s zelf in actie! Mario Vs Donkey Kong 2: March of the Minis is heel eenvoudig via het Touch Screen te besturen, biedt tachtig meesterlijk geconstrueerde speelvelden, en ondersteunt de Nintendo Wi-Fi Connection voor unieke extra mogelijkheden. Deze bonte mix van puzzels, avontuur en platformactie is exclusief voor de Nintendo DS en wordt op 9 maart 2007 gelanceerd.

Niet alleen Mario en Donkey Kong zijn terug, ook Mario’s vriendinnetje Pauline maakt een welkome terugkeer. Als Donkey Kong deze charmante jongedame tijdens de openingsceremonie van Mario’s nieuwe pretpark in het oog krijgt, is er geen houden meer aan. De aap ontvoert Pauline en neemt haar mee naar de bovenste verdieping van Super Mini Mario World. Aan de speler de taak om de Mini Mario’s in beweging te zetten en Pauline te bevrijden.

De speler kan het Touch Screen van de Nintendo DS simpelweg aanraken met de stylus om de Mini Mariootjes te laten lopen en springen. Het is ook mogelijk om met de stylus blokken te verplaatsen, liften te activeren en lopende banden te gebruiken, om zo een veilige weg naar de uitgang te creëren. De miniheldjes treffen vallende stenen, lavavijvers en andere dodelijke hindernissen aan op hun pad, waardoor de vindingrijkheid en behendigheid van de speler behoorlijk op de proef wordt gesteld, in levels die steeds groter en complexer worden. Donkey Kong doet daar nog eens een schepje bovenop door gevaarlijke speeltjes als de Crash Kong en Capture Kong in de strijd te gooien. Ook zijn hulpjes Mummy Guy en Snap Claw zullen er alles aan doen om te voorkomen dat de Mini Mariootjes de deur naar het volgende level bereiken.

Dit spel is opgebouwd uit acht werelden met een totaal van tachtig gevarieerde levels vol puzzels en beproevingen. Door de eenvoudige besturing kan iedereen hier meteen van genieten, maar om het volledige avontuur tot een goed einde te brengen is behoorlijk wat inzet vereist. Spelers hebben ook de mogelijkheid om zelf levels te maken in de zogenaamde Construction Zone. Deze levels kunnen ze vervolgens uitwisselen met spelers van over de hele wereld via de Nintendo Wi-Fi Connection. Hierdoor kunnen spelers dus eindeloos blijven genieten van telkens nieuwe levels, terwijl het zelf verzinnen en construeren van speelvelden eveneens een hoop plezier en voldoening biedt. Om de privacy van spelers te garanderen kunnen alleen levels worden gedownload die door vrienden en bekenden zijn gemaakt, via het Friend Code-systeem.

Mario Vs Donkey Kong 2: March of the Minis biedt het perfecte evenwicht tussen sterk ouderwetse puzzelactie en een vernieuwende besturing, resulterend in een unieke spelbeleving. Deze game wordt in Europa exclusief voor de Nintendo DS gelanceerd op 9 maart 2007. De verwachte verkoopprijs is ongeveer 40 euro.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box