Bemachtig dit najaar Shiny Zamazenta en Shiny Zacian voor Pokémon Sword en Pokémon Shield

thumbnail

Vanaf vandaag kunnen Trainers de hand leggen op speciale codes waarmee ze Shiny Zamazenta in Pokémon Sword en Shiny Zacian in Pokémon Shield kunnen krijgen. De codes zijn verkrijgbaar bij de winkels van GAME Mania in België en Nederland van 22 oktober tot 18 november. Ze zijn gratis te verkrijgen (zonder aankoopverplichting en zolang de voorraad strekt).

Zacian en Zamazenta maakten hun opwachting als Legendary Pokémon toen Pokémon Sword en Pokémon Shield voor het eerst uitkwamen. In zijn Crowned Sword-vorm is Zacian een Pokémon van het type Fairy en Steel die een zwaard in zijn mond houdt en gracieus aanvalt. Zamazenta is in zijn Crowned Shield-vorm een Pokémon van het type Fighting en Steel wiens lichaam bedekt is met een schild en die vorstelijke bewegingen in huis heeft.

Pokémon Sword en Pokémon Shield behoren tot de hoofdserie Pokémon-videospellen en zijn beide verkrijgbaar voor Nintendo Switch-systemen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box