Bekijk de nieuwe gameplay trailer van The Cruel King and the Great Hero

thumbnail

De nieuwe game van NIS America The Cruel King and The Great Hero zal beschikbaar zijn begin 2022 op Nintendo Switch en PlayStation 4! Ga met Yuu mee op haar avonturen terwijl ze een echte heldin probeert te worden en bekijk nu de gloednieuwe gameplaytrailer!

Er was eens een dappere held die vocht tegen een angstaanjagende draak die bekend staat als de Wrede Koning, en kwam uiteindelijk als overwinnaar uit de strijd. In plaats van de genadeslag uit te voeren, besloot de held echter een van de hoorns van de draak af te hakken en verkondigde: “Je moet boeten voor je zonden.” In de dagen die volgden, bracht de held tijd door met de draak terwijl hij genas, en voordat ze het wisten, werden de held en de draak zeer goede vrienden.

Op een dag, jaren later, liep de held een dodelijke wond op, overleefd door zijn enige dochter, Yuu. Hij vroeg zijn goede vriend om zijn dochter op te voeden tot een grote held, en het machtige beest gaf hem zijn woord als de laatste wens van de held.

Vanaf dat moment heeft hij over Yuu gewaakt, als haar beschermer en gids op haar vele avonturen, zodat ze op een dag een grote held kan worden. Deze idyllische momenten zullen echter niet eeuwig duren, aangezien het onvermijdelijke opduiken van de waarheid over het verleden van de wrede koning naderbij komt, wat nieuwe beproevingen inluidt voor zowel de koning als Yuu…

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box