Battlefield 2042 release licht verschoven

thumbnail

De makers van Battlefield 2042, EA en DICE, hebben bekend gemaakt dat de game licht uitstel krijgt. De game komt nu namelijk wereldwijd op 19 november beschikbaar. Door de Covid-pandemie heeft men vertraging opgelopen, al is het gelukkig niet zo ernstig dat het spel uitgesteld wordt naar volgend jaar. Het uitstel geeft de ontwikkelaar een maandje extra om de tactische shooter af te werken.

Het creëren van de volgende generatie van Battlefield tijdens een wereldwijde pandemie heeft onvoorziene uitdagingen met zich meegebracht voor onze teams. Gezien de schaal en scope hadden we gehoopt dat de teams elkaar eerder konden zien in onze studio’s. Door de huidige situatie kan dat helaas nog niet op een veilige manier gebeuren. Met al het harde werk vanuit huis voelen we dat het belangrijk is om extra tijd te nemen, zodat we onze Battlefield 2042-visie kunnen waarmaken voor onze spelers. 

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box