Bandai Namco kondigt nieuwe videogame Rad aan

thumbnail

BANDAI NAMCO Entertainment Europe en Double Fine Productions kondigen RAD aan, een 3D action rogue-like game die zich afspeelt in een post-post-apocalyptische wereld, waarin de mensheid Armageddon niet een keer maar twee keer heeft moeten doorstaan.

RAD is deze zomer verkrijgbaar voor PC, PlayStation 4 computer entertainment system, Nintendo Switch en Xbox One. Op Steam verschijnt er vanaf 8 april een beperkte closed beta.

In RAD nemen spelers de rol aan van een tiener die de Fallow, een constant veranderende, radio-actieve woestenij vol met onbekende en afschuwelijke wezens, in moet reizen. Hier vinden zij de remedie om de wereld te genezen en het barre landschap te veranderen in een weelderige bron van nieuw leven. De toekomst van de mensheid is echter een groot persoonlijke offer. Wanneer zij dieper in de onbekende gebieden reizen, worden zij blootgesteld aan gifstoffen die hen zegenen of vervloeken met vreemde, nieuwe mutaties.

Het lot van de wereld ligt in de handen van de speler, een lieve vleermuis en de nieuwe vaardigheden zij krijgen terwijl de wereld om hen heen hun lichaam aantast. Ze veranderen in iets minder menselijks, maar veel krachtigers.

“We zijn blij eindelijk RAD – en de post-post-apocalyps – te onthullen aan BANDAI NAMCO Entertainment fans wereldwijd”, aldus Hervé Hoerdt, SVP van Digital and Marketing BANDAI NAMCO Entertainment Europe. “RAD is een fantastische aanvulling op onze groeiende familie van games die buiten Japan zijn ontwikkeld, met een uniek verhaal, interessante personages en charme gecreëerd door de veel geprezen ontwikkelaars Double Fine.”

“De teams van Double Fine en BANDAI NAMCO hebben hard gewerkt om RAD te ontwikkelen en zijn blij dat onze communities nu deze ruige woestenij kunnen beleven,” aldus Lee Petty, Project Lead. “We hopen dat de fans net zo zullen genieten van het spelen van deze game als wij hebben gehad met het bouwen ervan.”

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Klinkt leuk, post apocalyptisch, altijd een interessante setting.

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Klinkt leuk, post apocalyptisch, altijd een interessante setting.


Naar boven
2
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x