Bandai Namco Europe kondigt line-up aan voor gamescom 2023

thumbnail

Bandai Namco Europe is blij diens line-up voor gamescom 2023 aan te kondigen! Dit jaar zullen aanwezigen de volgende titels kunnen uitproberen: Armored Core VI: Fires of Rubicon, NARUTO x BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS, Park Beyond, SAND LAND en TEKKEN 8. De Bandai Namco-standruimte bevindt zich in hal 6, booth A21.

Armored Core VI: Fires of Rubicon is de hoog geanticipeerde nieuwe action game van FromSoftware en Bandai Namco Entertainment. Spelers zullen hun eigen Armored Core kunnen samenstellen uit een reeks onderdelen en wapens om vrij doorheen missies te manoeuvreren in ware driedimensionele actie. Armored Core VI: Fires of Rubicon is ter hands-on beschikbaar op gamescom en verschijnt op 25 augustus.

NARUTO x BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS is de gloednieuwe iteratie in de Ultimate Ninja STORM-reeks. De game, voortbouwend op het succes van de franchise, blijft grafisch trouw aan de anime en introduceert naast dynamische gevechten een verhaalmodus met onder meer een origineel Boruto-script. Kom de 1 vs 1-modus proberen op de Bandai Namco Booth!

Park Beyond, recent verschenen op 16 juni, is de nieuwste Bandai Namco Europe IP in het management genre en geeft je de leiding over je eigen pretpark. Bezoekers kunnen zowel hun management als creatieve vaardigheden komen demonstreren op onze stand!

SAND LAND transporteert spelers naar een verlaten wereld waarin zowel mensen als demonen lijden onder de extreme waterdroogte. Speel als de Fiend Prince, Beelzebub, bijgestaan door Sheriff Rao en de demon Thief en spring in een avontuur op zoek naar een legendarische waterbron in de woestijn. SAND LAND maakt op gamescom zijn debuut in Europa.

TEKKEN 8, de hoog geanticipeerde sequel in de legendarische reeks, belooft de meest visueel verbluffende TEKKEN ooit te worden. De game verschijnt samen met een nieuwe filosofie, gefocust op agressiviteit en moedigt een offensieve speelstijl aan die leidt tot spectaculaire gevechten. Speel tegen een vriend of een willekeurige gamescom-bezoeker en kies jullie favoriete personages!

Naast deze uitgebreide line-up houdt Bandai Namco Europe nog enkele verrassingen achter de rug voor gamescom. We zien jullie daar!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx