Atelier Ryza 2: Lost Legends & The Secret Fairy is nu verkrijgbaar in Europa

thumbnail

KOEI TECMO Europe en ontwikkelaar GUST Studios maken met veel plezier bekend dat hun nieuwe JRPG, Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy vanaf vandaag verkrijgbaar is voor Nintendo Switch, Windows-pc via Steam, PlayStation 4, en digitaal voor PlayStation5.

Deze spannende en emotionerende JRPG begint drie jaar na de gebeurtenissen in Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout. Ryza vertrekt op een geheel nieuwe missie om de geheimen achter de oude ruïnes en de waarheid achter de verloren legendes te ontdekken. Daarbij krijgt Ryza gezelschap van een hele reeks nieuwe en oude vrienden uit de franchise, samen met Ryza’s schattige, even raadselachtige als pluizige metgezel Fi.

Het avontuur wordt nog leuker dankzij gloednieuwe dynamische vaardigheden waarmee Ryza zich door de gevaarlijke gebieden kan verplaatsen. Daarmee kan ze bijvoorbeeld onderwater zwemmen, via planten in muren klimmen en zelfs aan een magisch touw slingeren! Met deze en andere vaardigheden kan Ryza de gevarieerde omgevingen en ruïnes actief en grondig uitkammen. Daarnaast is het spannende realtime-tactics-gevechtssysteem uitgebreid zodat je nu 4 teamleden kunt gebruiken (3 hoofdteamleden en 1 hulpje), waarbij personages de nieuwe Skill Chain en Item Rush-technieken kunnen gebruiken om verschillende vaardigheden en items te koppelen en zelfs de dodelijkste vijanden te verslaan!

Ook nieuw in Ryza 2 is een geëvolueerd synthesis-systeem, waarmee de heldin unieke en aanpasbare items kan verzamelen en combineren. Dit systeem is vereenvoudigd voor nieuwkomers, terwijl ervaren alchemisten zich kunnen uitleven met nieuwe synthesis-systemen als Essence en Evolution Link. Een andere nieuwe feature is Ryza’s vaardigheid om research naar ruïnes te plegen. Door met personages te praten kan Ryza te locaties van ruïnes achterhalen, en vervolgens het gebied verkennen en in de duisternis verdwijnen om eenmaal binnen het ware mysterie te ontrafelen.

Daarnaast krijgen spelers met opgeslagen gegevens van Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout toegang tot de Classic Costume-set, met daarin de outfits die Ryza en haar vrienden in de vorige game droegen. Ga voor het laatste nieuws over Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy naar de officiële site, ‘Like’ ons op www.facebook.com/koeitecmogames, www.facebook.com/ateliergames, en volg ons op Twitter @koeitecmoeurope.

Na aanschaf van de digitale of fysieke PlayStation 4-versie van Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy, kun je kosteloos een upgrade krijgen voor de digitale PlayStation®5-versie van Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box