Assassin’s Creed Revelations Multiplayer Beta

thumbnail

Vandaag kondigt Ubisoft aan dat de multiplayer bèta van het langverwachte Assassin’s Creed Revelations plaatsvindt van 3 tot en met 11 september 2011.

Van 3 tot en met 11 september krijgen PlayStation Plus en Uplay leden exclusief toegang tot de multiplayer bèta. De multiplayer bèta geeft toegang tot negen personages (The Sentinel, The Vanguard, The Guardian, The Vizier, The Thespian, The Deacon, The Bombardier, The Trickster and The Champion), drie maps (Knight’s Hospital, Antioch, Constantinople) en vier speelbare modi (Wanted, Manhunt, Deathmatch, en Artifact Assault), welke slechts een fractie zijn van de uiteindelijke multiplayer content.

In Assassin’s Creed Revelations treedt meester Assassin, Ezio Auditore in de voetstappen van de legendarische Altaïr in een reis vol ontdekkingen en onthullingen. Een reis die Ezio naar Constantinopel brengt, het hart van het Ottomaanse Rijk, waar een groeiend leger van Tempeliers de regio dreigt te destabiliseren.

Assassin’s Creed Revelations is 15 november 2011 beschikbaar, samen met een Collectors Editie, de Special Editie en de Animus Editie.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x