Ary and the Secret of Seasons nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

thumbnail

Mindscape en Modus Games, in samenwerking met de ontwikkelaar eXiin, kondigen vandaag aan dat het aankomende avonturenspel, Ary and the Secret of Seasons, nu verkrijgbaar is op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Steam.

Ary and the Secret of Seasons volgt de reis van een jong meisje genaamd Ary door de schitterende wereld van Valdi. Tot de verrassing van velen heeft Ary zich aangesloten bij de Wachters der Seizoenen, een organisatie die van oudsher door mannen wordt geregeerd. Haar taak: de seizoenen van Valdi herstellen. Met kracht, vastberadenheid en zelfbeheersing als haar pijlers trekt Ary erop uit om een prestatie te leveren die geen enkele bewaker ooit heeft aangekund.

Ary kan kleine bollen oproepen die fungeren als kleine ecosystemen voor elk seizoen, waardoor de omgeving erin volledig verandert. De bollen kunnen met drie tegelijk worden geopend; zo kan Ary in één keer van de winter naar de zomer naar de herfst springen. Dit zorgt voor een ongelooflijke reeks mogelijkheden voor verbazingwekkende omgevingspuzzels en innovatieve gameplay.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x