Arcade boksen maakt comeback in FaceBreaker

thumbnail

Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat EA Canada bezig is met de ontwikkeling van FaceBreaker. Deze nieuwe game is volledig intellectueel eigendom van EA SPORTS en zal in 2008 worden uitgegeven voor het PlayStation 3 computer entertainment systeem, het Xbox 360 videogame en entertainment systeem van Microsoft en de Nintendo Wii.

“We zijn erg enthousiast over FaceBreaker. Deze nieuwe franchise van EA SPORTS belooft een komische, verfrissende en vernieuwende game te worden”, aldus Peter Moore, president van EA SPORTS. “Met FaceBreaker wordt een van de grootste genres in sportgames nieuw leven ingeblazen. Arcade-boksen brengt ons allemaal terug naar de oorsprong van de gaming-industrie. Deze game markeert bovendien een nieuwe richting in onze productlijn, met meer leuke en toegankelijke games voor een groter publiek. Nieuwe spelers pakken de controllers op en kunnen meteen aan de slag met deze game. Voor ze het weten, zijn ze vuistslagen aan het uitdelen en zitten ze midden in een hilarische vechtpartij.”

FaceBreaker brengt het Arcade-boksen terug naar de huiskamer. De game wordt ontwikkeld door hetzelfde team dat heeft gewerkt aan de bekroonde game Fight Night Round 3 en biedt spelers eindeloos plezier, een meeslepende gameplay en een waanzinnige komische vormgeving. In de confronterende Arcade-wereld vol egotrippers heeft elke bokser unieke eigenschappen en een herkenbare stijl. Zo is er Romeo, een ‘latin lover’ die bekend staat om zijn bekkenstoten en Molotov, een gigantische Russische sloper die de boksregels aan z’n laars lapt. Spelers kunnen nu ook een foto van hun eigen gezicht uploaden. De realistische weergave zorgt voor extra motivatie en bovendien kunnen spelers het zo opnemen tegen echte vrienden – of vijanden.

Timmer er vrolijk op los en kijk vol voldoening hoe het gezicht van je tegenstander helemaal vervormt, net als in een tekenfilm. Wacht op het juiste moment en maak dan met één verpletterende superstoot duidelijk wie de baas is. Wil je je tegenstander echt vernederen? Pest hem dan met je superieure vaardigheden en versla hem met één hand op je rug. In FaceBreaker is het gewoon leuk om het gezicht van je tegenstander te verbouwen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx