Apex Legends viert feest met Holo-Day Bash 2020

thumbnail

Apex Legends komt alvast in kerststemming met een vrolijk tijdelijk Holo-Day Bash-evenement, dat loopt vanaf vandaag tot 4 januari. Dit jaar vieren we feest met de terugkeer van de tijdelijke Winter Express-modus en de introductie van nieuwe cosmetische winteritems. We nodigen spelers ook uit om mee te doen aan een gloednieuw beloningenpad en te profiteren van de acties van deze maand, inclusief gloednieuwe Legendary Loba, Revenant en Spitfire Skins

Bekijk de volledige lijst hieronder (en controleer hem twee keer) voordat je jezelf in de Arena stort:

 • De terugkeer van de tijdelijke modus: Winter Express – De trein is terug in World’s Edge voor Winter Express, en deze keer is het niet het enige voertuig dat in de vallei afdaalt; er vliegen ook nieuwe bevoorradingsschepen uit Kings Canyon rond de bevroren explosie op de grond. Daarnaast zorgt Derailment, een nieuw treinstation, voor meer variatie met flankeermogelijkheden vanwege de unieke rotatie. Al deze wijzigingen resulteren in een aanzienlijke verkorting van de lange respawn-tijden tussen ronden die spelers vorig jaar plaagden.
 • Gloednieuw prijzenpad – De Holo-Day Bash van dit jaar bevat een beloningenpad met gloednieuwe unlockables: nu verkrijgbaar t/m 4 januari. Spelers kunnen beloningen verdienen, zoals Horizons Epic Absolute Zero-skin, door eenvoudigweg het spel te spelen.
 • Een maand vol acties – Elke week (tot 4 januari) heeft de direct purchase shop een nieuwe actie, inclusief gloednieuwe Loba, Revenant en Spitfire Legendary skins. Naast de terugkerende tijdelijke ijzige kerstskins kunnen spelers nieuwe skins kopen die hun debuut maken op dit evenement, zoals Loba’s Crystalline Perfection.

Meer informatie over Holo-Day Bash 2020 is te vinden in het Apex Legends-blogbericht hier.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box