Age of Wonders: Planetfall retail versies beschikbaar voor pre-order

thumbnail

Paradox Interactive en Koch Media hebben vandaag details over de fysieke release van Age of Wonders: Planetfall bekend gemaakt. De PlayStation 4-, Xbox One- en PC-versies van het aankomende Sci-Fi-Strategie spel en de opvolger in de reeks van Triumph Studios komen op 6 augustus 2019 uit.

Age of Wonders: Planetfall is nu beschikbaar voor pre-order bij geselecteerde winkels.

Day One Editie inhoud:
• Paragon Noble Cosmetic Pack – Breng mode en flair naar de uiterste grenzen van het universum!

In Age of Wonders: Planetfall verkennen spelers de overblijfselen van de Star Union, ooit een enorm rijk dat duizenden werelden met elkaar verbond maar nu zijn de mensen geïsoleerd en gestrand achtergelaten na de Collapse. Honderden jaren later zijn broers en zussen in uiteenlopende facties veranderd om de wereld opnieuw op te bouwen naar hun voorkeur.

Overwin de kosmische donkere tijd van een gevallen galactisch rijk om een nieuwe toekomst te bouwen. Bouw een imperium met een van de zes unieke facties, variërend van het militaire Vanguard tot de dinosauriër rijdende Amazones en de cyborg-zombies van de Assembly. Doorloop de missies van elke factie met je verstand, militaire kracht en diplomatie, verken planetaire ruïnes en stuit op andere overlevenden terwijl de geschiedenis van een verbrijzelde beschaving ontrafelt. Vecht, bouw, onderhandel en maak technologische vooruitgang op een pad naar het paradijs in een singleplayer-campagne, op willekeurige skirmish maps en tegen je vrienden in multiplayer.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx