After Burner Climax nu als download beschikbaar

thumbnail

SEGA Europe Ltd. heeft aangekondigd dat After Burner Climax vanaf vandaag verkrijgbaar is via Xbox LIVE Arcade op het Xbox 360 video game and entertainment systeem van Microsoft. Vanaf 22 april is het spel ook verkrijgbaar via de PlayStation Store op het PlayStation 3 computer entertainment systeem.

Zet je schrap en breek de geluidsbarrière met gelicenseerde vliegtuigen van Boeing en North Grumman Systems Corporation. Kies uit vliegtuigen variërend van de F-14D Super Tomcat van Northrop Grumman tot de F-15E Strike Eagle en F/A-18E Super Hornet van Boeing, en pas deze aan met 4 verschillende skins.

After Burner Climax is terug van weggeweest met 20 levels waarin je je knallend een weg kunt banen terwijl je vijandelijk vuur moet ontwijken. Het spel bevat een zich vertakkende verhaallijn die de adrenaline flink doet stromen. Via klassementen kunnen spelers online kijken hoe goed ze het doen ten opzichte van anderen. Speel avatarbeloningen en pictogrammen vrij die je alleen op Xbox Live Arcade kunt vinden.

Op Xbox Live Arcade en in de PlayStation Store zijn ook premiumthema’s voor After Burner Climax verkrijgbaar.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  4 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  @ grave lees 20 levels 1 level?

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Dit is echt een arcade game, niet een flight sim 😉 Echt schieten ontwijken in super snel tempo 8) Heb em gister gekocht en hij is echt vet, vond de trial ook erg nice. Alleen jammer dat je hem binnen 10 minuten uitspeelt omdat het spel maar 1 level heeft! 😮 In een uur em 6x uitgespeeld :+ Dus beetje duur voor zo’n korte game al is hij wel erg vet voor de liefhebber. Maar idd even 2x nadenken als je weet dat de game maar 10 minuten is, echt beschamend! 😮 (dat kun je dus niet zien in een… Lees verder »

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  je bent me net voor usurper… games rondom vliegtuigen hebben mij ook nooit echt geboeid.. mja, wel leuk natuurlijk voor degenen die dit wel vet interessant vinden =]

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Ik heb vliegtuig spellen nooit iets gevonden. Dus zal ik deze ook overslaan


  Naar boven
  4
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx