Activision kondigt de game Men in Black: The Book of Thoth aan

thumbnail

Activision Publishing en Columbia Pictures kondigen vandaag de game Men In Black: The Book of Thoth aan, een op zichzelf staande titel die in het voorjaar van 2012 gelijktijdig uitkomt met de film Men In Black III. Net als de films combineert Men In Black: The Book of Thoth actie met een flinke scheut humor. Om de orde in het heelal te handhaven moet je je een weg knallen door bloedstollende levels. Dankzij een exclusief en futuristisch schietaccessoire waan je je een echte geheim agent. De titel wordt ontwikkeld voor het Xbox 360 videogame and entertainment systeem van Microsoft, het PlayStation 3 computer entertainment systeem, de Wii van Nintendo en de Nintendo 3DS.

“De Men In Black-serie is het ideale uitgangspunt voor een game die genres overstijgt en zich kan meten met het spektakel uit Hollywood”, zegt David Oxford, uitvoerend vicepresident van Activision Publishing. Sony Pictures Entertainment voegt daar aan toe: “We vinden het geweldig dat de Men In Black voor het eerst tot leven komen op de huidige generatie consoles.”

De unieke combinatie van actie, humor en schitterende speciale effecten die je kent van de films liggen ook aan de basis van de game. Geniet van een origineel verhaal dat een nieuw hoofdstuk toevoegt aan de rijke wereld van Men In Black. Naast de vertrouwde gezichten maak je in deze game ook kennis met een aantal nieuwkomers. Binnenkort vertellen we je meer over de gameplay en de personages.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x