Ace Attorney: Trials and Tribulations komt naar Europa

thumbnail

De strijd om gerechtigheid begint weer. Topadvocaat Phoenix Wright keert terug naar de Nintendo DS om spannende en nieuwe zaken op te lossen! Tal van bekende personages passeren de revue om je deskundigheid op de proef te stellen. Ace Attorney: Trials and Tribulations wordt in Europa gelanceerd op 3 oktober 2008.

Kruip in de huid van advocaat Phoenix Wright, in dit zeer vermakelijke rechtbankavontuur, waarin de onschuld van kleurrijke cliënten bewezen moet worden. Zowel nieuwkomers in de wereld van Ace Attorney, als spelers die de vorige delen gespeeld hebben, zullen geboeid raken door het zoeken naar nieuw bewijsmateriaal om hun cliënt vrij te pleiten. Gebruik het touchscreen om de plaats delict nauwkeurig te onderzoeken en ondervraag alle personages die je tegenkomt om bewijsmateriaal te verzamelen.

Dit nieuwe deel wordt extra bijzonder doordat de speler niet alleen als Phoenix Wright zal spelen! Onthul elementen uit het verleden van Phoenix. Stap in de schoenen van Mia Fey en reis terug naar de tijd dat Phoenix nog geen advocaat wilde worden. De speler krijgt een heel nieuwe kijk op Phoenix Wright en zijn verleden! Trouwe volgelingen van de serie kunnen zich ook verheugen op de aanwezigheid van andere favoriete personages, zoals Maya Fey en Detective Gumshoe, die alle losse eindjes aan elkaar knopen.

Elke zaak bestaat uit twee fasen. Het begint met detectivewerk, gevolgd door een bezoek aan de rechtszaal. Hierbij neemt het verhaal telkens weer verrassende wendingen. Hetzelfde geldt voor de getuigenissen die in de rechtszaal worden afgelegd! Tijdens de bezoeken aan diverse locaties moet de speler zoveel mogelijk verklaringen en bewijsstukken verzamelen, om te gebruiken tijdens de verhoren van de getuigen. De speler kan ook een beroep doen op de Magatama, een speciaal voorwerp dat mentale blokkades kan opheffen, waardoor een personage de waarheid zal vertellen. De getuige kan proberen zijn getuigenis te veranderen maar zodra er iets niet lijkt te kloppen, kan de speler de getuige onderbreken met het touchscreen of door Objection! in de microfoon van de Nintendo DS te roepen. De speler kan vervolgens de getuige met het bewijs confronteren dat in strijd is met de getuigenis, om zo weer een stapje dichter bij de waarheid te komen.

Van de diefstal van een kostbaar juweel tot een koelbloedige moord, er zijn weer heel wat spannende zaken om je tanden in te zetten. Laat het recht zegevieren op de Nintendo DS in Ace Attorney: Trials and Tribulations. Op 3 oktober 2008 wordt dit rechtbankdrama in Europa gelanceerd met een verwachte verkoopprijs van 45,00.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box