Een stukje Horizon Forbidden West op het Musumplein

thumbnail

Ter ere van de release van Horizon Forbidden West kun je vanaf woensdag 23 februari een stukje van Aloy’s wereld ontdekken in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Op het Museumplein in Amsterdam staat op woensdag 23 februari een zwaargehavende overwoekerde bus. Onder een bladerdak en omgeven van de Red Blight kunnen bezoekers zich onder laten dompelen in de wereld van Horizon Forbidden West en meer te weten komen over wat er zich in en rond de bus heeft afgespeeld.
Niet ver van het voertuig ligt een levensgrote Metal Flower verstopt. Deze poëtische flora lijkt rechtstreeks uit de game te zijn gekomen en verspreidt bloemzaadjes op een wel heel unieke manier.
Naast Amsterdam zullen er ook Metal Flowers in Utrecht en Rotterdam opduiken. Deze zijn van woensdag 23 februari tot en met vrijdag 25 februari te bewonderen.

Zoals gezegd zijn de Metal Flowers verstopt op drie locaties in Nederland. De locatie van de Metal Flower in Amsterdam geven we alvast cadeau. Over de locaties van de overige twee Metal Flowers zullen we in samenwerking met PlayStation begin volgende week wat hints loslaten.

Voor iedereen die een Metal Flower weet te vinden, kan een foto maken en delen op social media met de hashtag #MetalFlower om een kans te hebben om een Horizon Forbidden West Collector’s Edition te winnen

  • 0 0 stemmen
    Artikelbeoordeling
    Abonneer
    Abonneren op
    guest
    Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
    Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

    0 Reacties
    Inline feedback
    Bekijk alle reacties

    Naar boven
    0
    Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx