3D Vision Game Engine wordt middleware voor PS3

thumbnail

Trinigy heeft bekend gemaakt dat hun 3D Vision Game Engine een officiële middleware applicatie is geworden voor de PlayStation 3. Ontwikkelaars van software zouden de software kunnen gebruiken, bij aankoop van een licentie, voor de ontwikkeling van nieuwe games met een geheel nieuwe engine als resultaat. De engine wordt inmiddels al gebruikt door uitgevers als Take Two, NeoWiz, Threewave en Atari. Met de engine zouden vooral shooter games, strategie spellen en Role Playing Games ontwikkeld kunnen worden.

De maker garandeert met zijn engine vooral stabiliteit, veel performance, lichteffecten, geavanceerde animatiesystemen en zou daarnaast ook nog makkelijk in gebruik zijn voor developers. Naast dit alles zou de software ook nog eens veel profeit hebben bij het besparen van de kosten voor ontwikkelaars. We zijn benieuwd naar de eerste games die op de engine zullen draaien. Hier beneden zie je een landscape welke al het een en ander zou moeten laten zien van wat deze waard zou zijn:

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box