2K en Gearbox vieren succes Borderlands 2 met verhoging level cap

thumbnail

Deep Silver geeft meer gas met nieuwe details over de actiegame Ride to Hell: Route 666. In ’s werelds eerste real-time tactische beat’ em up roepen spelers hun bende bij elkaar, voorzien hen van de juiste uitrusting en nemen de bende mee naar de straten in een genadeloze strijd om iedere mijl van de legendarische Route 66. De tocht start deze zomer, met de release voor de PlayStation Store, Xbox Live voor de Xbox 360® video game en entertainment systeem van Microsoft en Steam.

Tactieken zijn van essentieel belang als je het op moet nemen tegen deze kleurrijke groep vijanden. Spelers kunnen hun onbevreesde bendeleden orders opleggen om hen in de juiste formatie te zetten met behulp van een eenvoudige en toegankelijke bediening. Slimme tactieken worden beloond door vijandelijke verdedigingen te verzwakken en de speler in de actie te laten komen: als leider van deze wetteloze groep kun jij jouw strijders aan de frontlinie instructies geven vanaf de achterste positie. De pick up and play action besturing stelt de speler in staat om zich op elk moment in de gevechten te mengen. De speler neemt ook nieuwe leden aan om de bende te versterken, ieder met zijn eigen speciale vaardigheden, van grote slechte krachtpatsers tot medici.

Ride to Hell: Route 666 speelt zich af in het Ride to Hell universum, een wereld vol vuistgevechten en brullende motoren. Later dit jaar wordt de setting uitgebreid met twee andere titels, die de unieke en onvergelijkbare biker levensstijl weergeeft; Ride to Hell: Retributrion en Ride to Hell: Beatdown.

Ride to Hell: Retribution vertelt het verhaal van een eenzame motorrijder, Jake Conway, een man met of een pistool in zijn hand of een vrouw op zijn schoot (en soms zelfs allebei!). Jake is op een genadeloos pad vol wraak tegen een brute motorbende, genaamd The Devil’s Hand. Jake is tot de tand gewapend met een arsenaal aan dodelijke wapens om te voet en op de motor wraak te nemen. De enige wet waar Jake zich aan houdt, is zijn eigen wet. Sla hard, rijd snel en laat hen in stof achter! Ride to Hell: Retribution is verkrijgbaar op 28 juni 2013 voor de Xbox 360 video game en entertainment systeem van Microsoft, Windows PC en PlayStation 3.

Tot slot: het Ride to Hell universum wordt verder uitgebreid met Ride to Hell: Beatdown, een rock’n’roll brawler set voor de mobiele game. Meer details voor deze titel volgen.

Ride to Hell: Retribution is ontwikkeld door Eutechnyx, Ride to Hell: Route 666 door Black Forest Games.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx