13 Sentinels: Aegis Rim komt op 8 september naar PS4

thumbnail

Zoals eerder werd aangekondigd tijdens de Summer of Gaming-showcase van IGN, verschijnt 13: Sentinels: Aegis Rim op 8 september voor de PlayStation 4!

Je kunt de game nu pre-orderen bij fysieke winkels, en wordt daarvoor beloond met een exclusief artbook, met daarin de schilderachtige illustraties waar Vanillaware om bekendstaat. Binnenkort komt voor digitale pre-orders in de PlayStation Store ook een digitaal artbook beschikbaar.
De 13 Stories-trailer introduceert de hoofdpersonages van de met elkaar verweven verhalen:

De  Release Date Announcement-trailer is nu te kijken op het officiële ATLUS West-kanaal

Vanwege de impact van COVID-19 op onze productieschema’s, zal 13 Sentinels: Aegis Rim bij de release op 8 september alleen Japanse Voice-overs hebben. Later komt een gratis patch beschikbaar met de Engelse voice-overs. De datum waarop deze patch verschijnt wordt later bekendgemaakt.

Over 13 Sentinels: Aegis Rim

Vanillaware, de verhalenvertellers achter Odin Sphere en Dragon’s Crown, werken aan een episch sci-fi-mysterie dat zich uitstrekt over dertien met elkaar verweven verhalen.
Ontdek de waarheid en duik in een zijwaarts scrollend 2D-avontuur met prachtige art en omgevingen. Lever strijd met de kaiju in razendsnelle, top-down-gevechten. Pas de Sentinels aan met je eigen arsenaal mechsuit-wapens, en strijd voor de mensheid!

Kenmerken:

  • Oogstrelend vormgegeven in Vanillaware’s kenmerkende, handgetekende stijl
  • Ontdek een diepgaand verhaal via visioenen uit het verleden en de toekomst
  • De doomsday-klok tikt. Meld je aan als Sentinel-piloot, pas je mech aan, en strijd tegen hordes kaiju in tactische top-down-gevechten

13 Sentinels: Aegis Rim wordt in Japan alom geprezen en won tal van prijzen. Hieronder een overzicht van de prijzen en eervolle vermeldingen die de game in Japan heeft gekregen:

  • Japan Game Awards 2019, winnaar Future Division
  • Famitsu Dengeki Game Award 2019, Best Scenario Award & Best Adventure Award (2 categorieën)
  • Japan Otaku Awards 2019, hoofdprijs
  • IGN Japan Game of the Year 2019, 6e plaats
  • IGN Japan User’s Choice 2019, 2e plaats
  • Weekly Famitsu (PS4 Special Feature, verschenen op 12 maart 2020), 10e plaats in rijtje “PS4 Must-Play Titles,” samengesteld uit alle PS4-games ooit verkocht
  • 51st Seiun Award, media-categorie, nominatie
0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x