Reageer op: Dev: Volgende Xbox en PS5 zullen flink wat videogeheugen krijgen

Home Forums Games discussies Dev: Volgende Xbox en PS5 zullen flink wat videogeheugen krijgen Reageer op: Dev: Volgende Xbox en PS5 zullen flink wat videogeheugen krijgen

#555152
Jadis15Jadis15
Bijdrager
10

Evilgamerz wrote:

Hoe ziet de toekomst van console gaming eruit? Krijgen we steeds krachtigere consoles, en hoe krachtig worden ze? Hellpoint developer van Cradle Games, Mac-Andre Jutras, laat weten dat we flink wat meer geheugen mogen verwachten in de nieuwe console. Via de https://gamingbolt.com/ps5-and-next-xbox-will-likely-have-8-to-12gb-of-ram-says-hellpoint-dev”target=”_blank”>Gamingbolt vertelt hij over zijn verwachtingen.

Rachat”>http://www.rachat-de-credit-simulation.com/rachat-de-credit”>Rachat de crédit et trésorerie De volgende generatie zal denk ik 8 tot 12 gigabyte aan geheugen krijgen. Ik denk dat 16 gigabyte overdreven is aangezien games daar amper gebruik van zullen maken. Ik denk dat je beter meer cores in de unit kunt stoppen. Het kan goed dat er een Ryzen 2600-CPU of iets vergelijkbaars aan boord zal zitten de volgende generatie. Om 4K goed mogelijk te maken is wel een grote hoeveelheid aan videogeheugen nodig. Daar zal de focus vooral naar toe gaan denk ik. Ik zou er niet van op kijken als er in de PlayStation 5 zo’n 8 gigabyte aan videogeheugen zal zitten.”


Hallo als de PlayStation 5 ongeveer 8 gigabyte videogeheugen bevat, zou dit de beste zijn


Naar boven
jeroen
Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
Holler Box
jeroen
Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
Holler Box