Reageer op: Evilgamerz wijzigingen topic

Home Forums Vragen over Evilgamerz Evilgamerz wijzigingen topic Reageer op: Evilgamerz wijzigingen topic

#547200
imported_Z@3 RedrumZ@3 Redrum.
Deelnemer
15

Er gebeurt zo nu en dan nog eea. aan Evilgamerz. Ik heb overwogen EG ooit responsive te maken, al zie ik de meerwaarde persoonlijk niet voldoende om het vele werk hierin te gaan steken. De website werkt op zich prima op de mobiel, zij het dat je moet inzoomen, het zij zo. Het huidige design vind ik nog meer dan afdoende op dit moment in vergelijking met de concurrentie. Evilgamerz moet Evilgamerz blijven, ik ben persoonlijk niet van de compacte views die tegenwoordig veel te zien zijn (Gamer.nl bv.). Al zijn suggesties natuurlijk altijd welkom of tegenargumenten.

Natuurlijk, Evilgamerz zal de concurrentie nooit meer inhalen qua design, techniek, etc., al denk ik dat de frontend en backend nog wel altijd naar behoren zijn en meekunnen in deze tijd. EG V8 is wat mij betreft dan ook een design gebleken dat vele jaren heeft doorstaan. Hierdoor kunnen we ons nog altijd positioneren als een gedegen website in de gamesindustrie met goede relaties met onze uitgevers, die al jaren gehandhaafd blijft. Hier zal de komende tijd dan ook weinig aan veranderd gaan worden wat mij betreft.

Wijzigingen in de afgelopen tijd, weliswaar veel aan de backend aangezien ik tijd wil besparen met nieuws posten.

Frontend:

– Games krijgen vanaf heden een ranking bij 3 stemmen of meer (voorheen kon je direct een game op nr. 1 zetten als je ‘m 100% score gaf). http://www.evilgamerz.com/games/games.html

– Nieuwe lightbox bij screenshots (oude conflicteerde soms met javascript libraries).

– Like/dislike een reactie in het nieuws.

– Like/dislike systeem aangepast zodat je niet meer je eigen post kunt raten.

– Lichte designaanpassingen hier en daar (oa. redactie-pagina, forum, nieuwspagina).

Backend:

– Game informatie kan alleen toegevoegd worden wanneer gallerie in de categorie ‘Games’ wordt gezet.

– Poll vraag inputveld langer gemaakt.

– Bulk posting van nieuws in de wachtrij toestaan.

– Oude meuk van de server gehaald.

– Automatische backup beleid verbeterd (vandaag draaien overigens 3 backups tegelijk hierdoor, eenmalig. Dit kan invloed hebben op de performance).

– IP van de archief videoserver aangepast. Archief server draait niet meer 24/7, maar veelal enkel overdag (door de week).

– Migratie naar dedicated server (waar overigens 2 shared websites naast worden gedraaid). Deze hebben echter 0,1% impact op de performance.


Naar boven
jeroen
Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
Holler Box