Reageer op: Foto’s van the Matrix Revolutions!

Home Forums Algemene discussies Foto’s van the Matrix Revolutions! Reageer op: Foto’s van the Matrix Revolutions!

#120901
DemoniCEVLDemoniCEVL
Deelnemer
15

Neo, dat zijn niet zozeer de brakke graphics, hoewel die ook niet state of the art zijn, maar de refreshrate limit. Hmmz je kon dat in de ini veranderen, door ff het read-only tagje uit te zetten, refresh-rate…iets op 1 te zetten, dat te saven, dan weer de read_only aanzetten, anders werkt het niet, en dan kon je gewoon spelen met je desktop refreshrate, hoewel dat met xp ook maar 75Hz zal zijn(bij iiyama monitors kun je overigens mooi de werkelijke refreshrate zien, want ook al staat ie in xp op bijv 100Hz, werkelijk werkt ie toch nog op 75 of 85Hz), dus als je ook nog iets gebruikt als ati refresh-fix kun je ETM mooi op 100-120Hz spelen.

Ik heb hem overigens gezien(early-screener), maar ik vind revolutions ook niet zo, maar reloaded viel me ook tegen, het is gewoon teveel gelul. Deel 1 was toch de beste.


Naar boven
jeroen
Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
Holler Box