Xbox Live demo voor Split/Second scheurt deze week voorbij (update)

thumbnail

Deze week komt een Xbox 360 exclusieve demo van de game Split/Second. Dat heeft Nick Baynes van Black Rock Studio bekend weten te maken via de website van Major Nelson. Het spel komt naast de Xbox 360 ook op de PlayStation 3 uit. Hierover is nog niets bekend gemaakt en of er ook een demo voor dat platform verschijnt is onduidelijk. De Xbox Live demo zal deze week verkrijgbaar zijn, waarschijnlijk aanstaande woensdag.

De demo is inmiddels online

Disney Interactive Studios kondigt vandaag aan dat de demo van Split/Second: Velocity, de actievolle race game van Black Rock Studio, vanaf nu verkrijgbaar op Xbox Live en vanaf 5 mei op de PlayStation Store. Split/Second: Velocity neemt spelers mee in een reality show waar spellers niet enkel naar de finish moeten racen, maar ook explosies ontketenen die de tracks veranderen en tegenstanders uit de race blazen en short cuts openen.

De demo laat spelers de Airport Terminal track ervaren in de race mode. Spelers zullen op een fictief vliegveld tegenstanders het leven zuur maken door explosies te detoneren, waardoor onder andere de air traffic control toren opgeblazen kan worden met als gevolg dat er een vrachtvliegtuig op de track crasht!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  4 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Die ga ik even proberen, lijkt me wel grappig voor deze zomervakantie!

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Net even gespeeld en ben normaal niet van de racers, maar dit was erg vet. Burnout meets Blur meets Need for speed. Besturing is goed, actie is erg vet, met shortcuts en dingen opblazen als je tegenstander er langs rijd 8) Helaas is de demo maar 1 track, maar erg vet!

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Dit soort racegames speel ik graag. Ik hou niet zo van Forza of Gran Turismo ofzo maar zoiets als blur, mario kart en dit speel ik heel graag. Ik ga de demo dus ook halen :p

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  verschijnt ook voor PC toch? had hier laatst wat over gezien bij herhalingen van GameKings en moet zeggen.. het ziet er erg gaaf uit 😀 normaal niet zo weg van die racegames (af en toe wel leuk hoor), maar dit lijkt me echt heel gaaf! met die omgevingen die om je heen ontploffen en kapot gaan 😀


  Naar boven
  4
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx