Vrignaud (Microsoft) erg kritisch over de Nintendo Wii

thumbnail

Andre Vrignaud, inmiddels geïntegreerd medewerker bij Microsoft, wist zijn oordeel te vellen over de Wii. In zijn uitspraken zijn de nodige kritische commentaren te vinden over het platform van Nintendo. Zo zegt hij dat het Nintendo netwerk nog niet af is. Dit is nog niet zo ernstig aangezien ook Sony hun netwerk pas laat kon lanceren om zo online te spelen tegen andere spelers. Het friend code systeem waarmee speler geïndentificeerd worden is verder ‘sucks’ volgens Vrignaud. Daar waar ze wel een goede optie hebben geïntroduceerd met het Mii-concept, daar vormt het friend code systeem een ware bottleneck voor Nintendo.

Ook over de graphics is de Microsoft medewerker niet al te positief. Hij neemt als goed voorbeeld Zelda: Twilight Princess. Het spel is volgens hem de meest vooruitstrevende games op de Wii, maar ziet er nog niet oogstrelend uit. Hij hoopt dan ook voor Nintendo dat zij de unieke gameplay ervaringen kunnen blijven hooghouden om het op te vangen.

Graphically the Wii won’t blow your socks off. Even Zelda, probably one of the best looking Wii games, only ranges from ‘ok’ to ‘very good’ in my opinion. I’ll also add that the new controls don’t add anything to the Zelda experience — frankly, they were tacked on to help sell Wiis. However, they also don’t negatively impact the game experience so it’s a bit of a wash.

Meer kun je hier lezen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x