Voer je PSP op met de DTM Race Driver 3 Challenge demo

thumbnail

Neem DTM Race Driver 3 Challenge mee voor een proefritje met de speelbare demo voor de PSP. Die is vanaf vandaag te downloaden van www.yourPSP.com. DTM Race Driver 3 Challenge verschijnt exclusief voor de PSP en is het nieuwste deel uit de legendarische raceserie. De game is verkrijgbaar vanaf volgende week vrijdag, 16 februari. PSP-spelers kunnen de game echter al uitproberen in een drietal tests met de Ultima GTR, Opel Vectra GTS V8 en de klassieke Mercedes Benz W196.

Door dit trio aan auto-, circuit- en evenementcombinaties, speciaal ontwikkeld voor de demo, kun je in de bestuurdersstoel van de Ultima GTR springen voor een ‘Steering Control’-event waarin je een slalomparkoers moet voltooien binnen de aangegeven tijdslimiet. Daarnaast kunnen spelers meedoen in een ‘Duel’-event op Norisring. In een Opel Vectra GTS V8 moeten ze het opnemen tegen een rivaal die een voorsprong krijgt. Met de beste racingkunsten moeten ze de tegenstanders inhalen en de race winnen.

Tot slot worden de racingcapaciteiten van de spelers optimaal getest in een ‘No Damage’ test op het Castle Coombe circuit. In een grote groep klassieke Mercedes Benz W196’s moeten ze de agressieve tegenstanders ontwijken en de auto over de finish krijgen zonder hem teveel te beschadigen.

DTM Race Driver 3 Challenge is helemaal klaar om de meest spannende, vol met content gestopte autosporttitel te worden voor de PSP. Dus laat die motoren maar alvast draaien en wacht op de lancering op 16 februari. Neem de autosporten nu al mee onderweg met de speelbare demo op www.yourPSP.com.

Inmiddels hebben wij het reviewexemplaar van de game al mogen ontvangen. Verwacht dan ook spoedig een review van deze game op onze website!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box