Vijftal screens voor actieshooter GoldenEye 007

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
2 jaren geleden

Daar gaan we weer (klakkeloos gezeur en over de graphics) Nee, het zijn maar ingame (slechte plaatjes) die zijn niet goed genomen en, ik heb de game al op 4 nov al en ik ging gelijk knallen en het restultaat mag er zijn!!! Men, wat een verschil toen die tijd op de N64. Ik heb natuurlijk op de HD kabel aangesloten (lcd scherm) en, ik heb er veel verwachtingen naar dat het gewoon uitverkocht is in de winkels. Dus eerst kopen dan klagen en niet van te voren melden A.U.B. elke console heb wat. En, het is terecht dat alleen… Lees verder »

Anoniem
Gast
Anoniem
2 jaren geleden

Daar gaan we weer (klakkeloos ouwehoeren over de graphics) Nee, het zijn maar ingame (slechte plaatjes) die zijn niet goed genomen en, ik heb de game al op 4 nov al en ik ging gelijk knallen en het restultaat mag er zijn!!! Men, wat een verschil toen die tijd op de N64. Ik heb natuurlijk op de HD kabel aangesloten (lcd scherm) en, ik heb er veel verwachtingen naar dat het gewoon uitverkocht is in de winkels. Dus eerst kopen dan klagen en niet van te voren maledn A.U.B. elke console heb wat. En, het is terecht dat alleen op… Lees verder »

Anoniem
Gast
Anoniem
2 jaren geleden

Deze screens zien er nog wel enigzins acceptabel uit, wat ik op de gamescom zag was echt slecht. Ik ben vooral benieuwd hoe black ops gaat uitpakken op de wii. Als ze volledig aanpasbare wii-mode controls hebben en een beetje goede graphics denk ik dat ik hem op de Wii koop in plaats van PC.

Anoniem
Gast
Anoniem
2 jaren geleden

Ik vind het er eerlijk gezegd niet uitzien . Wellicht is de gameplay wel leuk.

Anoniem
Gast
Anoniem
2 jaren geleden

Was een topspel, maar aan de graphics te zien kan je net zo goed de N64 weer uit de kast halen.

Anoniem
Gast
Anoniem
2 jaren geleden

Aangezien ik enkel een Wii heb (buiten mijn pc) vind ik deze tittel helemaal top. Ik verwacht er echt veel van, dus stel me maar niet teleur! 😀

Anoniem
Gast
Anoniem
2 jaren geleden

Ziet er wel goed uit, maar ik vind de WII toch geen echte spelcomputer. Het is leuk voor party games, maar voor de echte games ga ik och voor de ps3


Naar boven
7
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx