Ubisoft: 40% speelde Assassin’s Creed II uit

thumbnail

Zeggen dat Assassin’s Creed II te kort was heeft weinig betekenis volgens Ubisoft. Via de Joystiq laat Gaelec Simard van de uitgever weten dat het merendeel van de bezitters van deel 2 in de franchise het spel dan ook niet eens heeft uitgespeeld. De mission director van Assassin’s Creed: Brotherhood vertelt dat zo’n 40% van de bezitters van het spel de game ook daadwerkelijk van start tot eind heeft meegemaakt. Ubisoft’s Uplay online service heeft dit weten te berekenen. Ubisoft zegt er alles aan te willen doen om spelers ditmaal de game uit te laten spelen. Of Brotherhood dat zal gaan realiseren is afwachten. De game komt namelijk volgende maand op de markt.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  5 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Da’s niet veel aantal dat het uitspeelt. Moet zeggen ben er zelfs ook nog mee bezig, zit nu op 20%. Man wat is die game groot. Speel zelf alleen spellen uit die ik echt goed vind. Assasin’s Creed 2 ga ik zeker uitspelen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Als een spel interessant blijft speel je het uit. Sterker nog, dan “moet” je hem gewoon uitspelen. Kort of lang. Althans, zo werkt het bij mij. Ik heb hem thuis liggen en als ik RDR uitgespeeld heb, dan is AC2 aan de beurt. Dat kan dus nog wel eventjes duren.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Inderdaad een beetje vreemde uitspraak. Ik denk dat ieder het voor zich moet weten of je een game uitspeelt of niet.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  XD beetje vage redenering van Ubi… Dus in feite zeggen ze de game was te lang en daarom speelde 60% van de mensen het niet uit. Ze willen dat zoveel mensen Brotherhood wel uitspelen. 1+1=2 Brotherhood gaat dus heel erg kort worden zodat iedereen het nu wel uitspeelt.. Misschien moeten ze eens het van een andere kant zien. Misschien vond 60% van de mensen het verhaal niet de moeite waard om uit te spelen. Games zijn tegenwoordig al veel te kort.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ik heb hem platinum, en er erg van genoten!!


  Naar boven
  5
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box