Tune in op de PES 2010 World Finals

thumbnail

Konami Digital Entertainment GmbH heeft bekendgemaakt dat zij voor het eerst via een live video-stream de PES finals zal presenteren, die dit jaar plaatsvinden in Majorca, op 25 september.

Met dit gala evenement wordt het einde van het PES 2010 seizoen gevierd. De beste PES spelers van over de gehele wereld zijn hier verzameld , om met een nek-aan-nek race te bepalen wie de ultieme kampioen is. Er zijn 23 landen vertegenwoordigd, met spelers uit heel Europa, waaronder Spanje, Duitsland, Italië, Scandinavië, de UK en Frankrijk. En spelers uit de rest van de wereld, waaronder Argentinië, Brazilië, Japan, Korea en de VS. In totaal zullen 40 spelers deelnemen.

De wedstrijd zal live worden gestreamd via Ustream, met de kick-off om 17:00 lokale tijd en afsluiting om middernacht. De spelers beginnen in willekeurig geselecteerde groepen, waarvan de twee beste spelers van de groep doorgaan naar de knock-out competitie. De kijkers krijgen de hoogtepunten van het event te zien, bestaande uit een selectie van de wedstrijden waarin de spanning oploopt als de spelers ‘battlen’ in wedstrijden van tien minuten.

Terwijl het drama zich voor de gamers ontvouwt, kunnen de kijkers via een tweede chat scherm de wedstrijden en toernooien bespreken, en vragen stellen aan de KONAMI vertegenwoordigers. Maar zij kunnen ook getuige zijn van de prijsuitreiking, waar PES European Team Leader Jon Murphy en de Japanse producer en ontwikkelaar van de serie, Shingo ‘Seabass’ Takatsuka, de prijzen en trofee uit zullen reiken aan de grote kampioen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  dat is wel gaaf gedaan van hun


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx