The Lord of the Rings Online bereikt beta-status

thumbnail

Turbine en Midway hebben vandaag aangekondigd dat The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar (LOTRO) officieel de Beta-status heeft bereikt in Noord-Amerika. Codemasters Online Gaming is daarnaast trots om aan te kunnen kondigen dat de Pre-Beta in Europa van start is gegaan. Deze Beta is alleen op uitnodiging en binnen korte tijd zullen meer en meer spelers uitgenodigd worden. Fans kunnen zich nog steeds registreren om aan het Beta-programma mee te doen door http://www.lotro-europe.com te bezoeken.

“De reacties op de LOTRO Alpha waren overweldigend. Het enthousiasme van spelers blijft onze verwachtingen maar overtreffen,” zegt Jeffrey Anderson, president en CEO van Turbine. “De Alpha was helemaal vol en het Beta-programma heeft een recordaantal bereikt van bijna 200.000 spelers. LOTRO groeit steeds meer naar een van de grootste Beta-community’s in de industrie.”

Lord of the Rings Online is de eerste en enige MMORPG die gebaseerd is op de literaire werken van J.R.R. Tolkien en speelt zich uiteraard af in Midden-Aarde, de bekendste fantasiewereld ooit. David Solari, Vice President en General Manager van Codemasters Online Gaming, reageert: “Het is fantastisch om deze fase van ontwikkeling te bereiken voor zo’n uitstekende game. We kijken er naar uit om spelers de fantastische wereld van Midden-Aarde te laten beleven.”

The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar laat spelers meedoen in een episch avontuur terwijl ze de gigantische online wereld verkennen en beschermen tegen de Dark Lord Sauron. Spelers van alle niveaus kunnen met elkaar spelen in fantastische settings en met bekende personages uit de werken van J.R.R. Tolkien.

Ze zullen de gevaren moeten trotseren die Frodo en zijn reisgezelschap meemaakten toen ze aan hun epische reis begonnen voor het vernietigen van de ring. Gamers kunnen het avontuur alleen beleven, maar ook met duizenden andere mensen om zo hun eigen genootschappen te vormen. Ze zullen zowel in hun eentje als in een groep worden uitgedaagd door enge monsters of juist epische gevechten uitvoeren om Midden-Aarde te beschermen.

LOTRO is in Europa tot stand gekomen via een samenwerking tussen Turbine en Codemasters Online Gaming. Bezoek http://www.lotro-europe.com voor meer info over de game en de inschrijvingen voor de beta. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x