The Godfather voor de Wii en PS3 uitgebreider

thumbnail

Godfather is inmiddels al verschenen op de Xbox, PlayStation 2 en de Xbox 360 maar de PlayStation 3 en de Wii versie moeten nog aankloppen. De games zullen echter wel wat meer met zich meebrengen dan de huidige versies in hun bezit hebben. De PS3 versie, die schuil gaat onder de naam The Godfather The Don’s Edition en de Wii game, die de The Godfather Blackhand Edition wordt genoemd, zullen nieuwe content en vernieuwede controls met zich mee gaan brengen. Beide zullen daarnaast nieuwe missies bezitten met daarbij andere gameplay mogelijkheden om bijvoorbeeld deals af te sluiten met mensen. Bij de Wii versie is het verder bijvoorbeeld mogelijk om te vechten met je WiiMote en daarmee ook te schieten/aimen. Beide edities staan in de planning voor maart aanstaande.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box