Terra Soft: Yellow Dog Linux komt pre-installed op de PS3

thumbnail

Linux is erg populair tegenwoordig. Niet alleen op webservers wordt het besturingssysteem gebruikt maar ook de PlayStation 3 maakt er gebruik van en kan het draaien. Het OS Yellow Dog Linux is dan ook software dat speciaal is ontwikkeld voor de PlayStation 3. Volgens de website van Terrasoftsolutions, de makers van het OS, zou YDL binnenkort pre-installed op de PS3 komen te staan. Het zou hierbij gaan om versie 6, welke enige dagen geleden is uitgebracht. Of hierdoor een nieuwe PS3 SKU in de maak is met het OS vooraf geïnstalleerd is onduidelijk. Sony heeft dan ook nog niet op de berichtgevingen van de maker gereageerd. Yellow Dog Linux is kortgezegd Linux dat volledig geoptimaliseerd is voor de PS3. Het maakt dan ook gebruik van de omliggende SPE’s rondom de Cell-unit.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box