Target: Terror, de lelijkste Wii-game tot dusver?

thumbnail

Konami heeft een nieuwe game in de maak. De makers van onder andere Metal Gear Solid 4 en Pro Evolution Soccer hebben de game Target: Terror in de maak voor de Nintendo Wii. Het spel maakt goed gebruik van de Wii Zapper, welke dan ook optimaal gebruikt kan worden voor de game. Het schietspel kwam eerder al uit in 2004. De nieuwe versie wordt ontwikkeld door de mannen van Leviathan. Het bedrijf krijgt hierbij hulp van Eugene Jarvis, die de originele versie voor de arcadekasten hebben geproduceerd.

In Target: Terror ben je lid van een eliteteam dat de VS dient bij het beschermen tegen terroristische dreigingen. Er is daarbij een fors arsenaal aan wapens aanwezig en je kunt zelfs vlammenwerpers gaan gebruiken. De game heeft ook een Justice Mode, waarin de speler 2 wapens tegelijk kan gebruiken. De eerste screens zijn inmiddels al beschikbaar:

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box