Suda51: Natal is erg interessant, Arc niet

thumbnail

Project Natal van Microsoft heeft er weer een fan bij. Ditmaal betreft het Suda51, de ontwikkelaar van No More Heroes, die zegt dat de hardware van Microsoft zeer innoverend is. Via de Games.fr laat Goichi Suda weten: “Waarom zou je een game voor de competitie ontwikkelen als hun hardware exact hetzelfde is als die van Nintendo? Ik ben niet echt enthousiast over de gadget van Sony. Natal is erg vet, ik ben geïnteresseerd om daarmee te werken.” Voorheen was No More Heroes gepland voor de Xbox 360, maar de ontwikkelaar bedacht zich toen bleek dat Nintendo met motion controls op de proppen kwam. Nu Natal voor de Xbox 360 komt lijkt de weg weer open te zijn voor een nieuwe No More Heroes voor de console.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  5 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ik vind dat mensen eerst moeten wachten en naar beide technologie?n moeten kijken voordat ze een oordeel geven. Het grote nadeel van Nathal is precies wat gast 1 aangeeft. En Arc heeft nog niemand zelf bedient dus je kan het onmogelijk vergelijken met de WII.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ik snap wel wat hij bedoeld. Al zou ik een No More Heroes voor de normale controller vetter vinden.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Er komt ook een No More Heroes naar de Xbox, die is al aangekondigd en komt ook naar de PlayStation 3. Is nog niet bekend of die ook de motion sensing gaat ondersteunen, maar dat zou er natuurlijk perfect mee werken. Maakt mij niet veel uit welke nou beter is, ik ga ze toch allebei halen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Voor mij hoef beide niet,ik heb liever een gewone controller in m?n handen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ja.. leuk, jammer dat Natal nooit precies zal werken, het is natuurlijk onmogelijk om met zen allen op de bank te zitten en dat 1 dan de beweging van sturen gaat nabootsen en dat het racespel top werkt. Dit zal altijd gammel blijven, hetgeen van Sony lijkt mij juist wel interessant. Tuurlijk het lijkt erg op de besturing van de Wii maar het werkt een heel stuk preciezer en de graphics zijn natuurlijk vele malen beter.


  Naar boven
  5
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box