Stuif over het zand met Nail’d

thumbnail

Deep Silver, het gameslabel van Koch Media, een toonaangevende producent en distributeur van digitale entertainmentproducten, geeft vandaag de eerste informatie vrij over haar arcade racegame “nail’d”.

“nail’d” is een echt helse rit! In geen enkele andere racegame komen zulke hoogteverschillen voor! Om een kans te maken de spannende races boordevol actie in “nail’d” te winnen, moet je op absolute topsnelheid gewaagde sprongen in onbekende diepten durven te maken. Steile hellingen, plots opduikende obstakels en verrassende bochten in het parcours vragen om snelle reflexen waarbij je er helemaal voor moet gaan. Dankzij de waanzinnige snelheidsexplosies is “nail’d” één grote, continue adrenalinestoot!

Tijdens een toernooi scheur je door allerlei levensechte omgevingen, van de torenhoge sequoia’s in Californië tot de steile bergwanden van het Yosemite National Park.

Je kunt in “nail’d” uit verschillende soorten voertuigen kiezen, zoals motoren en quads. Zodra je een vervoermiddel uitgekozen hebben, is het tijd om weg te scheuren en de strijd aan te gaan met de zenuwslopende computertegenstanders. Een meeslepende soundtrack, gespeeld door bekende bands, zweept je op je uiterste best te doen.

In de multiplayer modus kun je bovendien een plek hoog op de leaderboards voor de wereldwijde online toernooien proberen te veroveren.

“nail’d” is ontwikkeld door Techland en wordt uitgebracht voor het PlayStation 3-systeem, de Xbox 360-spelcomputer van Microsoft en voor Windows PC’s. De wereldwijde release van “nail’d” staat gepland voor het 4e kwartaal van 2010.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  4 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Het ziet er mooi uit, maar in de praktijk ligt het mij nooit zo.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  “Dankzij de waanzinnige snelheidsexplosies is “nail?d” ??n grote, continue adrenalinestoot! “

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Top! Die wil ik hebben 🙂

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Deep Silver heeft toch ook de Prison Break game uitgebracht? mja, leuk dat de game een “meeslepende soundtrack heeft gespeeld door bekende bands”, maar ik zet dan toch liever een CDtje op + een game die wat meer bij me past 😉 edit: heb wat screenshots bekeken… qua landschappen ziet het er op zich wel netjes uit… maar verder… beetje jammer.


  Naar boven
  4
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx