Square-Enix komt met Final Fantasy IV: The Complete Edition

thumbnail

Square Enix Ltd., uitgever van SQUARE ENIX interactieve entertainmentproducten in Europa en andere PAL territoria, maakt vandaag bekend dat FINAL FANTASY IV: THE COMPLETE COLLECTION in lente 2011 exclusief zal worden uitgebracht voor PSP (PlayStation Portable).

Voor de eerste keer zijn de karakters en verhalen uit FINAL FANTASY IV en het vervolg THE AFTER YEARS samen verkrijgbaar als één prachtig avontuur. De beide klassieke games worden aan elkaar verbonden door een gloednieuw scenario en voorzien van verbeterde graphics en een galerij met illustraties van Yoshitaka Amano. FINAL FANTASY IV: THE COMPLETE COLLECTION levert de ultieme versie van een van de grootste verhalen uit de gamegeschiedenis.

Het veelgeprezen en geliefde FINAL FANTASY IV vertelt het verhaal van Cecil, een zwart ridder wiens zoektocht naar verlossing hem middenin een strijd doet belanden waar het lot van de wereld zal worden beslist. Meer dan 10 jaar later wacht zijn zoon Ceodore, held van THE AFTER YEARS, een soortgelijke uitdaging. Maar heeft hij de kracht om de voetsporen van zijn vader te treden?

• De ultieme versie van een van de beste RPG’s ooit gemaakt: voor het eerst verkrijgbaar samen met THE AFTER YEARS
• Een episch verhaal over naties, werelden en generaties: gloednieuwe verhalen die het verhaal van FINAL FANTASY IV verder verdiepen
• Nieuwe vrienden, familie en vijanden: een weerzien met oude bekenden als Cecil, Rosa, Kain, Rydia en Edge, maak kennis met Ceodore en een groot aantal nieuwe karakters
• Levendige graphics en onvergetelijke muziek: bevat gloednieuwe 2D graphics special gemaakt voor het breedbeeldscherm van de PSP en nieuwe arrangementen van een van de meest geliefde gamesoundtracks ooit gemaakt!

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

Deze FF was awesome! Zeker weten ga ik hem halen!:D


Naar boven
1
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x