Soul Calibur IV en Black naar de Wii?

thumbnail

Als het aan de website van NG-Gamer ligt, dan zullen enkele toptitels naar de Nintendo Wii gaan komen binnenkort. Nadat Soul Calibur nog exclusief naar de PlayStation 2 kwam, leek het erop dat de reeks verder zou gaan op de PlayStation 3. Maar nu lijkt het spel zelfs naar de Nintendo Wii te gaan. Het is nog niet bekend of de game exclusief voor het Nintendo platform zal gaan komen.

Naast dit nieuws zou er ook informatie zijn over Black, de welbekende shooter die op de PlayStation 2 en Xbox verscheen. De grafisch prachtige game zou namelijk eveneens naar de Nintendo Wii gaan komen. Het spel werd vooralsnog verwacht voor de PlayStation 3 en Xbox 360 in de vorm van een vervolg, nu blijkt men vooralsnog toch eerst over te stappen naar de motion-sensing pointing WiiMote mogelijkheden van de Wii. Eveneens is het bij deze versie niet bekend of het gaat om een exclusieve titel.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box