Sony kondigt de PSP Go! en Metal Gear PSP-game aan

thumbnail

In de nieuwste Qore episode vinden we de nieuwe PlayStation Portable die onthuld is. Het betreft de PSP Go! die in de herfst van dit jaar zal gaan lanceren. Met het 3.8 inch scherm is de nieuwe PSP 43% minder groot dan de PSP-3000. Verder neemt de handheld 16 gigabyte aan flash geheugen met zich mee met daarbij Bluetooth support en alle digitale content mogelijkheden. De UMD-drive zal afwezig zijn, waardoor downloads ‘het medium’ zullen worden van de portable console. Volgens de woordvoerder Jan Koller van Sony zullen Jak & Daxter, LittleBigPlanet, Gran Turismo en een nieuwe Metal Gear Solid game op de E3 onthuld gaan worden voor de PlayStation Portable.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  5 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  @Gast4: alle formaten die je tegenwoordig kent worden ooit eens vervangen door een beter formaat. Kijk maar naar de CD die vervangen werd door de DVD, die op zijn beurt vervangen werd/wordt door de Blu-Ray. Geldt ook voor harde schijven, want nu komen de SSD’s meer en meer binnen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ach en UMD is pas het VIERDE formaat van SONY dat flopt. Betamax, MiniDisc, DAT zijn voorgegaan. Wanneer denk je dat Blu-Ray opzij wordt geschoven voor een beter formaat?

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Wat een FUGLY apparaat zeg. En hoe moet ik dat ding besturen? Denk je serieus dat ik hem met platte handen en kromgetrokken duimen ga vasthouden? Dacht het niet! Bovendien geen touchscreen en geen 2e analoge pook is instant fail in deze tijd.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  mij lijkt hem wel vet ik koop hem alleen als de kwaliteit van de games ook beter zijn

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Bah, die is lelijk zeg! 😮 Ik had gehoord dat er een nieuwe PSP ging aankomen en had ik dus besloten om te wachten, maar hierop wacht ik toch niet hoor.. PSP 3000, here I come!


  Naar boven
  5
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box