SEGA geeft datum aan Binary Domain-demo

thumbnail

SEGA Europe Ltd. en SEGA of America, Inc. hebben vandaag aangekondigd dat de demo van de langverwachte third person squadshooter Binary Domain op 15 februari 2012 zal worden uitgebracht voor de Westerse markt.

Xbox 360- en PlayStation3-spelers kunnen de wereld van Binary Domain ervaren via twee beginmissies van de Rust Crew in het Tokio van de nabije toekomst. Je bestuurt Dan Marshall en werkt samen met een internationaal eliteteam dat op al je acties reageert. Gamers moeten het opnemen tegen zeer intelligente robotische tegenstanders en krijgen tevens de kans om het baanbrekende Consequence System van Binary Domain uit te proberen. Via dit systeem kun je communiceren met teamleden om ze te beïnvloeden op manieren die nog nooit zijn vertoond in een third-personschooter. Door zowel tijdens als buiten gevechten gebruik te maken van spraakherkenning, kunnen spelers een natuurlijkere dialoog voeren met hun bondgenoten die hun gedrag en houding beïnvloedt.

De demo, die op 15 februari 2012 wordt uitgebracht voor beide consoles, biedt je de kans om een blik in een binaire toekomst te werpen en je reis naar het machinetijdperk te beginnen.

Binary Domain is een vooruitstrevende third-person squadshooter van de makers van de Yakuza-serie. Het spel speelt zich af in het Tokio uit de nabije toekomst: door de klimaatverandering brengen veel mensen hun leven in armoede door in de onderstad van Tokio. Met een centraal staande, zich vertakkende verhaallijn, spraakherkenning tijdens gevechten/gesprekken en alle kenmerken van een AAA-shooter biedt Binary Domain met recht iets unieks binnen het genre.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box