SEGA en Tri-Ace werken aan Resonance of Fate

thumbnail

SEGA of America, Inc., SEGA Europe, Ltd en tri-Ace Inc. hebben vandaag een samenwerkingsverband aangekondigd voor de ontwikkeling van Resonance of Fate, een gloednieuwe role-playinggame voor het Xbox 360 video game and entertainment systeem van Microsoft en het PLAYSTATION3 computer entertainment systeem.

Resonance of Fate, dat is ontwikkeld door tri-Ace Inc. uit Tokio, geeft het woord RPG een nieuwe betekenis met een unieke verhaallijn, bijzonder gestileerde graphics, realistische wapengevechten en meeslepende actie. Spelers gaan op in een scherp realistische en ver gemechaniseerde wereld die zijn weerga niet kent. Met echte Hollywoodactie, configureerbare wapens en gedenkwaardige personages gaat Resonance of Fate veel verder dan normale RPGs.

Samenwerking met een gerespecteerde spelontwikkelaar als tri-Ace vormt een fantastische aanvulling op de reeds geweldige portfolio van SEGA, aldus Gary Knight, European Marketing Director van SEGA Europe. Met titels als Star Ocean en Valkyrie Profile heeft het team van tri-Ace bewezen een meester te zijn op het gebied van real-time gevechten en verhaalvertelling.

Tri-Ace staat bekend vanwege haar kundigheid op het gebied van RPG-ontwikkeling, en hun Star Ocean- en Valkyrie-franchises worden alom geprezen. Resonance of Fate wordt in de lente van 2010 uitgebracht in Europa.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box