Screenshots van actievolle Army of Two: The 40th Day

thumbnail

Shanghai wordt getroffen door een ramp van epische proporties en Rios en Salem zitten midden in de ellende: ze zijn op het verkeerde tijdstip op de verkeerde plek, maar gelukkig wel met het juiste team. Na een perfect geplande opeenvolging van mysterieuze catastrofes bevindt Shanghai zich op de rand van de afgrond. Het ultieme tweemansleger moet zich een weg vechten door een verwoeste stad en tegen alle verwachtingen in het geheim van de 40e dag zien te ontrafelen.

In Army of Two: The 40th Day kunnen beide spelers op elk gewenst moment gebruikmaken van alle coöp-mogelijkheden. De strategieën en gameplay-keuzes zijn hierdoor enorm toegenomen voor beide teamleden. Het resultaat is een grotere, betere en natuurlijkere coöp-ervaring waarin gamers al hun tactieken in de strijd kunnen gooien wanneer ze maar willen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box