Resident Evil: Umbrella Chronicles voor 18+

thumbnail

De game Resident Evil: Umbrella Chronicles heeft een rating gekregen van de PEGI en zal enkel bedoeld zijn voor mensen die 18 jaar of ouder zijn. De game zal dus bij lange na niet voor een groots publiek geschikt zijn en het is dan ook opvallend dat een Wii-titel zelfs enkel voor volwassenen bedoeld is. Met Manhunt 2 en Resident Evil 4 is dit dan ook één van de meest schrikwekkende games voor het platform.

In Duitsland zullen ze helemaal niet blij zijn aangezien het spel daar al verbannen is. Nintendo heeft dit duidelijk gemaakt. Het spel werd geweigerd door de mensen die gaan over het raten van dergelijke games. De bevestiging hiervan vind je op de website van Nintendo. Het spel zal volgende maand in de rekken komen te liggen en wordt door Capcom uitgebracht.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box